Yener'den Umut açıklaması

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, bordo mavili takımın transfer gündemindeki futbolcular ile Umut Bulut’un takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili önemli bilgiler verdi.  UMUT’U KAYBETMEK İSTEMEYİZ; AMA FUTBOLCUNUN İSTEKLERİ DE ÖNEMLİRadyospor’da canlı

Yener'den Umut açıklaması

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, bordo mavili takımın transfer gündemindeki futbolcular ile Umut Bulut’un takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili önemli bilgiler verdi. 

UMUT’U KAYBETMEK İSTEMEYİZ; AMA FUTBOLCUNUN İSTEKLERİ DE ÖNEMLİ

Radyospor’da canlı yayın konuğu olan Yener, Umut’la ilgili durumun şu an için netleşmediğini ifade ederek, “Toulouse’tan gelen teklif yeni değil. Yaklaşık 1 yıldır var. Fransız Kulübü ısrarla Umut’a almak istiyor; ancak biz Umut’tan son derece memnunuz. Her sene 10-15 gol atıyor. Ligimizde 100 golü geçmiş nadir forvetlerdendir. Kendisini kaybetmek istemeyiz; ama bazen futbolcuların isteklerini de göz ardı edemezseniz. Hem Umut’un çıkarı hem de Trabzonspor’un menfaati örtüşürse gerçekleşebilir; şu anda netleşmiş bir şey yok” dedi.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE KLOSE İÇİN DAHA NET KONUŞACAĞIZ

Trabzonspor’u Avrupa’da ileri taşıyacak transferler yapmayı planladıklarını belirten, “Klose’yle ilgilendiğimizi saklamaya gerek yok. Belli şartlar var. Hiç yurtdışına çıkmamış, sürekli Almanya’da oynamış bir futbolcunun yurtdışına çıkmaya karar vermesi kolay değil…

Çocukların okul durumu var. Bunların hepsini değerlendireceğiz. Bizim için iyi bir transfer olur diye düşünüyoruz. Ama tabii ki bir transferin gerçekleşmesi için sadece bir kulübün isteği değil, futbolcunun da istemesi gerekir. Önümüzdeki günlerde Klose transferinde daha net konuşacağız” ifadelerini kullandı.

OZAN VE SERCAN İSTEDİĞİMİZ FUTBOLCULARDAN

Bursaspor’lu Ozan İpek ve Sercan Yıldırım için ise Yener, “Yerli oyuncuların kadromuzda olması bizim için avantaj. Bu bakımdan bu iki futbolcuyu da değerlendiriyoruz. Ancak sözleşmesi devam eden futbolcuların bonservis bedelleri önemli. Bu bakımdan bir şey söylemek doğru değil. Her ikisi de kaliteli futbolcular. Teknik direktörümüz Şenol Güneş’in istediği futbolcular arasındalar” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor