Yener'den spikere jest cevap

Trabzonspor asbaşkanı Hasan Yener Bursaspor TV’de sabah haberlerini sunan spiker Sevda Çapçı’nın infial yaratan sözlerine sağ duyulu yaklaştı.Asbaşkan Hasan Yener Trabzonspor’un hiç kimseyle kavga etmeyeceğini belirterek” Biz Bursaspor ile bir maç oynadık

Yener'den spikere jest cevap

Trabzonspor asbaşkanı Hasan Yener Bursaspor TV’de sabah haberlerini sunan spiker Sevda Çapçı’nın infial yaratan sözlerine sağ duyulu yaklaştı.

Asbaşkan Hasan Yener Trabzonspor’un hiç kimseyle kavga etmeyeceğini belirterek” Biz Bursaspor ile bir maç oynadık ve kazandık. Artık o maç geride kaldı. Hiç kimseyle kavga etmek niyetinde değiliz. Hiç kimse bizi böyle ortamların içine çekemez. Bizim için o maç geride kaldı. Trabzonspor ligde hedefleri olan bir takım. Bizler şimdi camia olarak hafta sonu evimizde oynayacağımız Eskişehirspor maçını düşünüyoruz.”dedi

 

Öte yandan Bursa ve yakın illerde bulunan Trabzonspor taraftarları bayramın ikinci günü Bursa’ya giderek, spiker Capçı’nın sözünü ettiği Bursa’nın Heykel ve Setbaşında gösteri yapmak için çalışmalar yaptıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor