Yener'den Liverpool açıklaması

Hasan Yener, Teofilo'nun transferi için Liverpool'un teklifte bulunduğu şeklindeki haberler üzerine açıklamalarda bulundu.Kulübe gelen resmi bir teklif olmadığını belirten Yener, "Yazılanların hepsi senaryo. Teofilo ülkesinde, biz burada. Herhangi bir tek

Yener'den Liverpool açıklaması

Hasan Yener, Teofilo'nun transferi için Liverpool'un teklifte bulunduğu şeklindeki haberler üzerine açıklamalarda bulundu.

Kulübe gelen resmi bir teklif olmadığını belirten Yener, "Yazılanların hepsi senaryo. Teofilo ülkesinde, biz burada. Herhangi bir teklif almadık" dedi.

Yener, bordo-mavili taraftarlara da transfer müjdesi verdi. Devre arasında Kolombiyalı golcünün yerine transfer yapmayı düşündüklerini vurgulayan Yener, "Umut'un yanına bir oyuncu arayışımız var. Devre arasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler