Yener: Teofilo'dan haber yok

 Bursaspor maçının şampiyonluk yolunda önemli bir maç olduğunu kaydeden Yener, "3 puan için gidiyoruz. Trabzonspor son haftalarda oynadığı iyi futbolla ön plana çıktı. Bursaspor da güçlü bir takım. Öncelikle dostluk kazansın istiyoruz. İnşallah lider olar

Yener: Teofilo'dan haber yok

 

Bursaspor maçının şampiyonluk yolunda önemli bir maç olduğunu kaydeden Yener, "3 puan için gidiyoruz. Trabzonspor son haftalarda oynadığı iyi futbolla ön plana çıktı. Bursaspor da güçlü bir takım. Öncelikle dostluk kazansın istiyoruz. İnşallah lider olarak döneriz" dedi.

Colman'ın durumu ile ilgili sorulan soru üzerine ise Yener "Galatasaray maçında sakatlanmıştı. Sakatlığı geçmediği için Bursaspor maçı kadrosuna alınmadı" diye konuştu. Yener, bu sezon hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ama bunu telaffuz etmenin ise henüz erken olduğunu belirterek "Şehrin 26 yıllık beklentisini biliyoruz. İnşallah bu özlemi bu yıl gideririz" ifadelerini kullandı.

Yener, Kolombiyalı futbolcuları Teofilo Guiterez ile ilgili sorulan soru üzerine ise, "Teofilo'dan bir haber yok. Kolombiya'da olduğunu biliyoruz. Bu konuda bizim kulübün çıkarları önemli. Bu konuda hiçbir taviz vermeyeceğiz" açıklamasını yaptı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor