Yener: Talihsizlik

Trabzonspor Genel Sekreteri Yener, “Şunda bizim ligi en az 70 puanda bitirmemiz lazımdı. Ancak yaşanan talihsiz puan kayıpları ile ligi 56 puanla 3. sırada tamamladık” dedi. TARAFTARLAR MAÇTA SIKILDITrabzonspor’un Genel Sekreteri Hasan Yener, Ligin son ma

Yener: Talihsizlik

Trabzonspor Genel Sekreteri Yener, “Şunda bizim ligi en az 70 puanda bitirmemiz lazımdı. Ancak yaşanan talihsiz puan kayıpları ile ligi 56 puanla 3. sırada tamamladık” dedi.

 

TARAFTARLAR MAÇTA SIKILDI

Trabzonspor’un Genel Sekreteri Hasan Yener, Ligin son maçı olan Orduspor karşılaşmasında kötü bir futbol ortaya koymaları sonucunda rakipleri karşısında istedikleri skoru alamadıklarını söylerdi. Maçın özellikle ilk yarısında futbol adına sahaya bir şey yansıtamadıklarını belirten Yener, “Orduspor da kötü futbolu ile bize ayak uydurunca maçı izleyen taraftarlar sıkıldı. İkinci yarı ise bir topumuz direkten döndü. Rakibimizin de gol pozisyonları oldu. Ancak 90 dakika tatsız tuzsuz bitti. Orduspor karşısında Süper Final maçları öncesinde önemli iki puan kaybetmiş olduk” dedi.

 

TALİHSİZ PUANLAR  KAYBETTİK

Avrupa Kupaları ve Şampiyonlar Ligi maçları nedeniyle lige konsantre olamadıklarını bu nedenle hem kendi sahaların da hem de deplasmanda puan kayıpları yaşadıklarını ifade eden Bordo-Mavili takımın Genel Sekreteri Hasan Yener, “Şunda bizim ligi en az 70 puanda bitirmemiz lazımdı. Ancak yaşanan talihsiz puan kayıpları ile ligi 56 puanla 3. sırada tamamladık. Eğer art arda maçlar oynamasaydık bu söylediğim puana rahat ulaşırdık”  diye konuştu.

 

EN AVANTAJLI GALATASARAY

Bugün çekilecek olan kura sonrasında oynayacakları Süper Final maçlarında karşı karşıya gelecekleri rakiplerini yenerek toplayabildikleri kadar puan toparlayacaklarını ifade eden Yener, “Bu durumda gruptan çıkma adına en avantajlı Galatasaray. Fakat biz kendi işimize bakarak toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler