Yener: Kupaları almak istiyoruz

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Ziraat Türkiye Kupası'nı geçen yıl oyduğu gibi bu yıl da müzelerine getirmeyi hedeflediklerini söyledi. Yener, yaptığı açıklamada, bu sezon sadece lige odaklanmadıklarını, kupayı da düşündüklerini belirterek

Yener: Kupaları almak istiyoruz

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Ziraat Türkiye Kupası'nı geçen yıl oyduğu gibi bu yıl da müzelerine getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Yener, yaptığı açıklamada, bu sezon sadece lige odaklanmadıklarını, kupayı da düşündüklerini belirterek, ''Ziraat Türkiye Kupası'nın son şampiyonu olarak bu yıl kupayı tekrar müzemize getirmek amaçlarımızdan biri. Hem ligi hem de kupayı birlikte götürmek istiyoruz'' dedi.

 

Yener, bir gazetecinin daha önce devre arasında sözleşmesini uzatacağı yönünde açıklama yapan Selçuk İnan'ın neden imza atmadığı yönündeki sorusu üzerine de ''Bu sorunun muhatabının normalde Selçuk olması gerekiyor. O nedenle bu soruya cevabı Selçuk versin'' diye konuştu.

 

Kupada grup maçlarına şanssız başladıklarını ifade eden Yener, şöyle devam etti: ''Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile sahamızda oynadığımız maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrılmak talihsiz bir sonuçtu. Konya Torku Şekerspor maçını galibiyetle tamamlamamız bizim açımızdan iyi, ama daha farklı sonuç olabilirdi. Kupada oynayacağımız iki önemli maç var. Manisaspor ile hafta sonunda kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağız. Beşiktaş ile İstanbul'da karşılaşacağız. Amacımız bu maçlardan istediğimiz skorları alarak bir üst tura çıkmak ve daha sonra kupada sona kadar gitmek.''

    

TRANSFER KONUSU

Yener, ara transferde kadrolarına Polonyalı Brozek kardeşler ve Mehmet Çakır'ı kattıklarını kaydederek, ''Şu aşamada başka transfer düşünmüyoruz, ama bu demek değildir ki Trabzonspor gibi kulüplerde transfer biter, bir daha açılmaz. Bizim gibi kulüplerde her zaman futbolcu arayışı olur. Trabzonspor kendi yapısına uygun oyuncuyu her zaman kadrosuna katmak ister. Bu da son derece doğaldır'' dedi.

İç transfer görüşmelerini şimdilik askıya aldıklarını da belirten Yener, ''Şu aşamada yapılacak transfer görüşmelerinin futbolcuların performanslarını olumsuz etkileyeceği gibi bir düşünce hasıl oldu. Sezon sonuna kadar iç transfer görüşmesi yapmayacağız. Sezon sonundaki performansımıza ve ve konumumuza göre futbolcu arkadaşlarımızla oturup konuşacağız. Biz kendilerinden memnunuz. Kendileri de bizden memnunlar. Şartlar uygun olur ise onlar da bizde kalmayı tercih ederlerse, biz de yönetim olarak onlarla çalışmayı uygun görürüz'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler