Yener kampanyamıza teşekkür etti

Trabzonsporlu taraftarlar, A.Bilbao maçı için 38 bin bilet satın alırken biletleri hatıra olarak saklamayı planlayanlar çoğunlukta. Yönetim Atleticho maçı bileti satın alan ve parasını geri isteyen taraftarlara bilet ücretlerini geri ödeyecekGENEL SEKRETE

Yener kampanyamıza teşekkür etti

Trabzonsporlu taraftarlar, A.Bilbao maçı için 38 bin bilet satın alırken biletleri hatıra olarak saklamayı planlayanlar çoğunlukta. Yönetim Atleticho maçı bileti satın alan ve parasını geri isteyen taraftarlara bilet ücretlerini geri ödeyecek

GENEL SEKRETER YENER'DEN TEŞEKKÜR

Haber61'in ve Haber61 okurlarını başlattığı kampanya için, Trabzonspor Genel sekreteri Hasan Yener iptal edilen Ahtletico Bilbao maçının biletlerinin 40 bine yakının satıldığını ifade ederek" Kulübü arayan çok sayıda taraftar maç biletlerini hatıra olarak saklamak istediklerini söylediler. Bunu 27 yıl sonra Şampiyonlar ligi anısı olarak saklamak istiyorlar. Kulübü arayan taraftarlar" Bu biletler gelecek yıllarda anlamı çok daha fazla olur diye düşünüyorlar Hatta taraftarlar!"Bizimde şampiyonlar ligi öncesi kulübe bir katkımız olsun bilet ücretlerini geri istemiyoruz" diyorlar.

Trabzonspor böyle taraftara sahip işte. Acaba dünyada takımına böyle bağlı bir taraftar gurubu daha var mıdır. Onlarla gurur duyuyoruz" dedi.

İSTEYEN'E ÜCRETİ GERİ ÖDENECEK

Trabzonspor genel sekreteri Hasan Yener "A.Bilbao maçın bileti alan ve ücretini geri isteyen taraftarlara bilet ücretlerinin geri ödeneceğini belirterek" Trabzonspor taraftarı bir kez daha ne kadar vefalı olduğunu gösterdi. İlk gün 40 bine yakın bilet satıldı. Ancak maç oynanmadı. A.Bilbao maçı bilet parasını geri isteyen taraftarlarımıza kulüp olarak ödeme yapacağız. Ancak bilet alan taraftarlarımızın çok büyük bir kısmı bilet ücretlerini geri istemiyor. Bırakın ücret istemeyi biletleri geri vermeyi bile düşünmüyorlar .Biletleri Şampiyonlar ligi hatırası olarak saklamak istiyor.Bu biletler artık büyük anlam kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor