Yener: "Hiçbir şey bitmiş değil..."

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Fenerbahçe'nin son haftalarda yaşadığı puan kayıplarının bütün sporseverler tarafından bilindiğini o yüzden hiç bir şeyin bitmediğini belirterek, şampiyonluk yarışının geçen haftaki gibi devam ettiğini söyledi.Trab

Yener: "Hiçbir şey bitmiş değil..."

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Fenerbahçe'nin son haftalarda yaşadığı puan kayıplarının bütün sporseverler tarafından bilindiğini o yüzden hiç bir şeyin bitmediğini belirterek, şampiyonluk yarışının geçen haftaki gibi devam ettiğini söyledi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, yaptığı açıklamada, şampiyonluk yarışında kalan 4 haftada geri düşmelerinin oldukça dezavantaj olduğunu belirterek, "Ama yarış devam ediyor. Biz bundan sonra kalan 4 maçımızı da kazanmaya bakacağız. Fenerbahçe'de kaybedebilir. Son haftalar girildikçe rakibimizin oynadığı son iki maça dikkate alırsanız. Son haftalarda puan kayıpları doğaldır. Trabzonspor olarak bize düşen oynayacağımız maçları kazanmak ve Fenerbahçe'nin puan kaybı yaşamasını bekleyeceğiz. Uzun süren liderlikten sonra geri düşmek moral olarak etkili bizi ama yönetim kurulu olarak buna hazırlıklıyız. Taraftarlarımızın tepkili olmasını normal karşılıyoruz. Trabzonspor olarak kalan son 4 maç mutlu son ile sonuçlanır diye düşünüyorum" dedi

Yönetim olarak şampiyonluğa olan inançlarının tam olduğunu belirten Yener, "Şenol Güneş'in heyecanı aynı şekilde devam ediyor. O da umutlu ve inançlı. Oyuncu arkadaşlarımızda aynı şekilde inançlarını sürdürüyorlar. Daha önce elde ettiğimiz avantajı kaybettik buda bizim için olumsuz bir şey. 360 dakika oldukça uzun bir zaman. Taraftarlarda bir burukluk var. Bu hafta kazanmamız bizim için oldukça iyi olurdu ama daha önceki yıllarda Fenerbahçe'nin son haftalarda puan kayıpları yaşadığını da bütün sporseverler bilir o bakımdan henüz her şey bitmiş değil. Şu anda yarış aynı geçen hafta gibi devam ediyor. Kalan 4 maçımızı kazanırsak ligin sonunda ipi göğüsleyeceğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor