Yener: Harika bir olay!

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, önemli açıklamalarda bulundu.Bir TV'nin canlı yayınına bağlanan Yener, "Türkiye'nin Şampiyonlar Ligi'nde bir takımının bulunması gerekiyordu bana göre UEFA doğrusunu yapmıştır. Türkiye'ye şampiyonlar liginde yer ve

Yener: Harika bir olay!

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, önemli açıklamalarda bulundu.

Bir TV'nin canlı yayınına bağlanan Yener, "Türkiye'nin Şampiyonlar Ligi'nde bir takımının bulunması gerekiyordu bana göre UEFA doğrusunu yapmıştır. Türkiye'ye şampiyonlar liginde yer vermiştir.

Oluşturduğumuz belli bir kadro var ancak eksik yönlerimiz var bunları gidermek için uğraşıyoruz. Eksik olan mevkilirimize alabileceğimiz en iyi oyuncuyu alacağız. Bilbao maçının biletlerinin bugünkü normal değerinin çok çok üzerinde olacağını düşünüyorum" dedi.

Yener, "Şampiyon olarak görüyormuyuz kendimizi tam olarak bununla ilgili pek yorum yapmayacağım. TFF verecek bunun kararını taraftarımızın sağduyuyla yaklaşması gerekiyor. Başkalarının mutsuzluğu üzerine oluşturacağımız mutluluğu abartmamak lazım. Mutlaka şampiyonlar ligine gidecek olmamız harika.

Gerek Trabzonspor taraftarı gerek Trabzonluların Şampiyonlar liginde bizim başarılı olacağımızı istemesi bizim için çok önemli" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler