Yener: Egemen'in yaptığı ayıp!

Trabzonspor'da, Kulüp Genel Sekreteri Hasan Yener, ligin son 3 haftasında hakem hatalarının hep aleyhlerine cereyan ettiğini söyledi.Spor Toto Süper Lig'de dün Beşiktaş'a 1-0 yenilen Trabzonspor'da, kulüp genel sekreteri Hasan Yener, ligin son 3 haftasınd

Yener: Egemen'in yaptığı ayıp!

Trabzonspor'da, Kulüp Genel Sekreteri Hasan Yener, ligin son 3 haftasında hakem hatalarının hep aleyhlerine cereyan ettiğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de dün Beşiktaş'a 1-0 yenilen Trabzonspor'da, kulüp genel sekreteri Hasan Yener, ligin son 3 haftasında hakem hatalarının hep aleyhlerine cereyan ettiğini söyledi.

Yener, yaptığı açıklamada ligin son 3 haftasında Kayserispor, Mersin İdmanyurdu ve Beşiktaş maçlarında hakem hataları ile karşılaştıklarını belirterek, ''Üst üste 3 haftada gelen hakem hataları hep aleyhimize cereyan etti. Önce Kayserispor maçında golümüz verilmedi. 

Arkasından Mersin İdmanyurdu maçında rakibin elle oynamasının ardından kazandığı korner sonrası gol yedik. Dün de Beşiktaş maçında verilmeyen nizami golümüz ve Hilbert'e verilmeyen ikinci sarı karttan kırmızı kart var'' dedi.

İKİNCİ SARI KARTI GÖSTERMEDİ
Hilbert'in faul pozisyonunda Adrian'a arkadan müdahale ettiğini ancak karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus'un bu oyuncuya ikinci sarı kartı göstermediğini iddia eden Yener, ''Faulü veriyorsunuz ama dünyanın her yerinde bu, sarı kart verilmesi gereken bir harekettir.

Futbolun, hakemliğin alfabesinde bu vardır. Faulün ardından kullandığımız serbest vuruş sonrasında golümüz verilmedi. Egemen'in de o gol pozisyonunda yaptığı etik değil.

Ancak hakemi yanıltıyorsa Egemen, bunları yapar. Bize verilen penaltı ve kırmızı karta herhangi bir şekilde yorum getirmiyoruz, eleştirmiyoruz. Ama nasıl bize bazı düdükler çok rahat çalınıyorsa, lehimize verilmesi gereken kararlarda da düdüklerin öyle çalınması lazım'' ifadelerini kullandı.

ÜÇÜ DE FİFA KOKARTLI
Yener, ligde bahsettiği son 3 maçlarını FIFA kokartlı hakemlerin yönettiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

''İşin enteresan tarafı da bu. Bu bahsettiğimiz 3 maçı da FIFA kokartlı hakemler yönetti. Kayserispor maçında Halis Özkahya, Mersin İdmanyurdu maçında Hüseyin Göçek, Beşiktaş maçında da Fırat Aydınus görev yaptı. Ama bizim Şampiyonlar Ligi maçlarını da FIFA kokartlı hakemler yönetiyor.

Mükemmel maç yönettiler. Moskova'da CSKA Moskova'ya 3-0 kaybettik ama Mark Clattenburg, harika bir maç yönetti. Inter ile 1-1 berabere kaldık, Martin Atkinson yönetti, CSKA Moskova ile sahamızda 0-0 berabere kaldık, Mallenco yönetti, hepsi iyi maçlar yönetti. Biz bu hakemlerle de maçlar oynuyoruz.

Ama bizim hakemlerimizden aynı başarıyı göremiyoruz. Yabancı hayranlığımız yok, onu demek istemiyoruz ama en azından hakemlerimizin de öz eleştiri yapmasını ve aleyhimize olan üst üste hataların bizim puan kayıplarımıza neden olduğunu belirtmek istiyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor