Yener: "BJK'den 3 puan alacağız"

  Trabzonspor Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, yaptığı açıklamada, bu sezon deplasmanda Kardemir Karabükspor ve Fenerbahçe karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını, Gaziantepspor maçında ise şansız bir yenilgi aldıklarını kaydetti. İç sahada başa

Yener: "BJK'den 3 puan alacağız"

 

 
Trabzonspor Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, yaptığı açıklamada, bu sezon deplasmanda Kardemir Karabükspor ve Fenerbahçe karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını, Gaziantepspor maçında ise şansız bir yenilgi aldıklarını kaydetti.
 
İç sahada başarılı bir grafik ortaya koyduklarını ancak hedefleri doğrultusunda dış saha maçlarında da kazanmak zorunda olduklarını kaydeden Yener, Beşiktaş maçında galibiyet hedeflediklerini belirtti.
 
Beşiktaş'ın ligde 3 maç üst üste kaybetmesinin bu maçı daha da zor hale getireceğine işaret eden Yener, "3 maç kaybettikleri için bizim maçta kazanmak adına her türlü mücadeleyi verecekler diye düşünüyorum. Beşiktaş her ne kadar kötü sonuçlar alsa da Beşiktaş'tır. Kendi sahasında daha iyi futbol oynuyor. Biz içeride ve dışarıda galibiyet için mücadele ediyoruz. Umuyorum İnönü'den 3 puan çıkarız" dedi.
 
Yener, devre arasına Kasımpaşa galibiyeti ile girdiklerini ve oyuncuların morallerinin iyi olduğunu belirterek, "Beşiktaş kötü sonuçlar alsa da iyi bir takım. Biz de iyi bir takımız. Oyuncularımıza güveniyoruz. Beşiktaş ve Bursaspor ile yapacağımız iki maçın öneminin bilincindeyiz. Bu maçları iyi şekilde tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler