Yener: Artık kaybedemeyiz

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Gençlerbirliği karşılaşmasının zorlu geçeceğini ancak bundan sonra maç kaybetmemeleri gerektiğini söyledi.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Y

Yener: Artık kaybedemeyiz

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Gençlerbirliği karşılaşmasının zorlu geçeceğini ancak bundan sonra maç kaybetmemeleri gerektiğini söyledi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, artık ligde zor haftalara girdiklerini belirterek, "Ligin zor haftalarına girdik. Bundan sonra takımların puan kayıplarının yarışta geride kalmasına neden olacağı için her takım bundan sonraki maçlar için dikkatli olmak zorunda.

Ankara'da, Gençlerbirliği maçı bizim için zor bir deplasman. Gençlerbirilği zaman zaman iyi futbol ile göze batan bir takım. Şu anda gerçi puan cetvelindeki yeri
oynadığı futbolun karşılığı değil ama kaliteli bir ekibi var."dedi.

Başkent temsilcisi Gençlerbirliği'nin son maçlarda istikrarlı bir grafik çizdiklerini belirten Yener, sözlerini şöyle tamamladı: "Gençlerbirliği maçı bizim için çok zor olacak ama bundan sonra bizim de kaybetmemiz lazım. Yarış tüm hızıyla sürüyor. Kaybetmeyen takım, daha az hata yapan takım ligi önde bitirecektir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor