Yener: 3 penaltı çok entresan!

Kanaltürk'ün canlı yayınına bağlanan Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Fenerbahçe'nin penaltıları konusunda ilginç açıklamalarda bulundu.Yener, "Fenerbahçe'nin üç penaltı bulması çok enteresan... Maçı izlemedim. Ama bu konuda telefonlar aldı

Yener: 3 penaltı çok entresan!

Kanaltürk'ün canlı yayınına bağlanan Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Fenerbahçe'nin penaltıları konusunda ilginç açıklamalarda bulundu.

Yener, "Fenerbahçe'nin üç penaltı bulması çok enteresan... Maçı izlemedim. Ama bu konuda telefonlar aldım. İlk penaltı konusunda tereddütleri var arkadaşların. Aykut Kocaman'ın yüzü kızarmıştır herhalde. Aykut'un söyledikleri karşılığını buldu galiba. Yarış keşke sahada olsa... Medyaya bakacağız. Bu hafta neler yazacaklar?. Kamuoyunun takdirine bırakıyorum" şeklinde konuşarak penaltı kararlarına göndermede bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor