Yener: 2 kişiyle daha görüşüyoruz

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, transfer döneminin yarın gece sona ereceğini belirtirken iki futbolcuyla daha görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.Trabzonspor'un Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki bayramlaşma töreninde Haber61TV'ye konuşan Genel Sekre

Yener: 2 kişiyle daha görüşüyoruz

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, transfer döneminin yarın gece sona ereceğini belirtirken iki futbolcuyla daha görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.

Trabzonspor'un Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki bayramlaşma töreninde Haber61TV'ye konuşan Genel Sekreter Hasan Yener, Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de başarılı olabilmeleri için takviyelerinin süreceğini belirtti.

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne katılarak daha ağır bir yük aldığını söyleyen Yener, "Perşembe gecesi transfer sona eriyor. O güne kadar 2 futbolcuyla daha görüşmemiz var onları da bitirip yolumuza devam etmek istiyoruz. Gerçekten bizim için şampiyonlar ligi çok önemliydi ve bu istediğimiz oldu. Artık yolumuza bakacağız ve güzel işler yapacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor