Yelkenciler ödüllerini aldılar

 Trabzonspor Yelken Kulübü eğitim faaliyetlerine katılan 30 öğrenciye sertifika ve madalya verildi.Trabzon Yat Limanı'nda yapılan törene, Kulüp Başkanı Murat Onur, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Çakıroğlu, Erol Keleşoğlu, öğrenciler ile veliler katıldı.Kul

Yelkenciler ödüllerini aldılar

 Trabzonspor Yelken Kulübü eğitim faaliyetlerine katılan 30 öğrenciye sertifika ve madalya verildi.

Trabzon Yat Limanı'nda yapılan törene, Kulüp Başkanı Murat Onur, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Çakıroğlu, Erol Keleşoğlu, öğrenciler ile veliler katıldı.

Kulüp Başkanı Onur, törende yaptığı konuşmada, amaçlarının deniz şehri olan Trabzon'da yelken sporunu tanıtmak, geliştirmek ve yaygınlaştırmak olduğunu belirterek, "Bu doğrultuda Türkiye Yelken Federasyonu programında yer alan yarışlar için şehrimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil edecek sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Onur, tamamen rüzgar gücünden yararlanılarak hareket ettirilen teknelerde, zekanın ön planda olduğu, çabuk ve doğru karar verebilme yeteneğinin geliştirildiği, çevik, hırslı, kazanma arzusu ile dolu ve bir o kadar da sportmenlik ahlakı ile donatılmış barışçıl, dürüst ve yardımsever bir neslin yetiştirilmesinin genel ilkeleri olduğunu kaydetti.

Trabzonspor Yelken Kulübü eğitim alanında düzenlenen yaz kampını başarıyla tamamlayan 30 öğrenciye sertifika ve madalyaları verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor