Yekta ve Diouf neden olmadı (!)

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, önemli açıklamalar yaptı.Yekta Kurtuluş'un transferinin yatmasını anlatan başkan, "G.Saray ile anlaşmamıza rağmen oyuncunun menajeri fazla ücret almak için bizi oyaladı. Şimdi bizim dediğimiz 900 bin euro'ya geldiler ama bu k

Yekta ve Diouf neden olmadı (!)

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, önemli açıklamalar yaptı.

Yekta Kurtuluş'un transferinin yatmasını anlatan başkan, "G.Saray ile anlaşmamıza rağmen oyuncunun menajeri fazla ücret almak için bizi oyaladı. Şimdi bizim dediğimiz 900 bin euro'ya geldiler ama bu kez de biz kabul etmiyoruz ve Yekta olayını gündemimizden çıkardık. Kimse bizimle oynayamaz" dedi. Hacıosmanoğlu yabancı forvet alınmasıyla ilgili de "Diouf'un kulübe Hannover ve futbolcu ile anlaştık ama olmadı. Diouf'un menajeri oyuncusunu sezon sonunda İngiltere Premier Ligi'ne götürmek istediği için bu transfer gerçekleşmedi. Tamamlayıcı oyuncu sorunumuz yok. Tek eksiğimiz kaliteli bir forvet, onunla ilgili önemli gelişmeler oldu. Biraz daha bekleyelim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor