Yazarlar TS- G.S maçı derbi'dir diyemiyorlar

İstanbul da bulunan Trabzonsporlular platformu başkanı Ali Uzunay “  Trabzon da oynanacak olan Galatasaray maçının Türkiye’nin Derbisi olduğunu bilmeyen ve söyleyemeyen bazı spor yazarlarına ve spor spiker yorumcularına yazıklar olsun “dedi.UZUNAY “ TÜRK

Yazarlar TS- G.S maçı derbi'dir diyemiyorlar

İstanbul da bulunan Trabzonsporlular platformu başkanı Ali Uzunay “  Trabzon da oynanacak olan Galatasaray maçının Türkiye’nin Derbisi olduğunu bilmeyen ve söyleyemeyen bazı spor yazarlarına ve spor spiker yorumcularına yazıklar olsun “dedi.

UZUNAY “ TÜRK FUTBOLUNDA BAZI BÖLÜCÜ SPOR YORUMCULARI VAR “ DEDİ.

Son zamanlar da özellikle şike süresi boyunca Trabzonspor’a karşı oynanan oyunların artık Trabzonspor taraftarını çok üzdüğünü belirten Trabzonsporlular Platformu başkanı Ali Uzunay  “ futbolda tüm Türkiye şike konusun da hem fikir.

Hatta adli yargı bile şike yapanları suçlu buldu ve tespit etti. Ancak bazı güçleri arkasına alan şike cezalıları şu anda maalesef dışardalar. Bu kötü durum hem Türk adaletini sarsmıştır hem de futbolseverleri futboldan soğutmuştur. Adaletin olmadığı hakemlerin bile hakimlik yapamadığı futbol da ki bu kaosu ancak Başbakan düzeltebilirdi.

O da bu konuda zamanın da işaret ettiği gibi süreç devam ediyor. Anadolu Türk futbolun da zamanın da Trabzonspor’la gururlandı ve İstanbul  hegomanyasına son vererek Bizans oyunlarını öz futbolcularıyla teknik direktörleriyle bileğinin hakkıyla şampiyonluklar kazanmıştır.

Bu konudan rahatsız olan ekonomik güçlerin kulüpleri F.B , G.S  ve BJK yabancı futbolcu furyasını patlatarak hem Türk futbolcularının önünü kesmiş gelecekleriyle oynamışlardır hem de Anadolu’nun beyi ve Türk Futbolun da öz kaynaklarıyla şampiyonluklar kazanmış Trabzonspor’un şampiyonluklarını para güçleriyle alıkoymuşlardır.

Böylece Türk Futbolunu ve Türk Futbolcularına da ağır darbeler vurmuşlardır. Şimdi ise bu çirkin oyunlarını Türk adaleti yargı yoluyla ortaya çıkararak cezalandırmasına ,2010-2011 sezonun da ki pislikleri tüm futbol severler açıkça görmesine  ve futbolu yakından bilen sayın Başbakanımız  taraftarı olduğu Fenerbahçe’nin yaptığı şikeleri açıkça görmüş , ancak  bu rezilliğe dur diyememiştir. Tüm dünya da Trabzon’u tanımayan bilmeyen binlerce Trabzonspor sempatizanı ve taraftarı vardır. Bu sempatiyi göz ardı edenlere yazıklar olsun. 

Tüm futbol camiası tüm dünyaya hakimlik yapan ve “bu ülkenin TEK patronu benim “ diyen sayın başbakan Anadolu futbolunun beyi olan ve hakkıyla 82 puanla ligi bitirerek hakkı yenilmesine rağmen Şampiyonlar ligin de Türkiye yi başarıyla temsil eden Trabzonspor için hakemlik yapmalı ve her zaman doğrunun yanın da olduğuna inandığımız mazlumların yanında olduğunu dünyaya duyuran başbakanımızın bu şike konusun da adil ve Adaletli tavrıyla sonuçlandırılması için gerekli talimatları vermesi gerektiği düşüncesindeyiz.Bizler Adaletten yanayız.

Tüm futbol severler  bu şike sürecinin Avrupalarda Türk futbolunu rezil etmeden sonuçlanmasını bekliyor. Onun için artık Adalet Türkiye de Hırsızlardan yana olmadığını ispatlaması lazım “dedi.

TÜRKİYE’DE DERBİLER 3 TAKIM ARASIN DA OYNANMIYOR!

     Gecen hafta bazı televizyon kanalların da bazı futbol spikerlerinin “G.S ile F.B maçının Türkiye’ de bu senenin son derbisi “ olduğunu ifade eden sözleri karşın da  üzüldüğünü belirten Trabzonsporlular Platformu başkanı Ali Uzunay “ Temiz futbol için bu ülkede sadece Anadolu’dan temiz futbol ve temiz Taraftar beklemek yanlış olur. Üzülerek izlediğimiz gibi maalesef bazı ulusal diye bilinen televizyonlarda bazı futbol yorumcuları “senenin son derbi  G.S ve F.B maçı diye söylemeleri de bizleri çok üzmüştür.

Sonuçları ne olursa olsun Türkiye’nin her tarafın da statlarda yağmur çamur demeden Trabzonspor maçlarını izleyen taraftarlarımıza haksızlık yapılmasın. Bugün İstanbul da oynanan tüm maçlara bakıldığın da Trabzonspor taraftarlarının takımlarını en fazla izleyen grup olarak görebilirisiniz.

Sonuçları ne olursa olsun biz Trabzonspor için o renkler aşkına onurla gururla takımızın yanındayız. Yönetimler geçicidir ama taraftar her zaman vardır. Bu taraftarın da bazı yorumlar yanlı konuşmalarıyla sabrını taşırmamaya hakları yoktur. İşte önümüz de ki Pazar günü senenin son derbisi Trabzon da Avni Aker de oynanacaktır. Dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler