"Yaza kadar kalıyorum"

Kaka, ara transfer döneminde takım değiştireceğine dair iddiaları yalanladı ve gelecek yaza kadar Real Madrid formasını giyeceğini söyledi.Futbolcu, sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olduğunu, Aralık'ta tekrar sahalara döneceğini belirtti, tek

"Yaza kadar kalıyorum"

Kaka, ara transfer döneminde takım değiştireceğine dair iddiaları yalanladı ve gelecek yaza kadar Real Madrid formasını giyeceğini söyledi.

Futbolcu, sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olduğunu, Aralık'ta tekrar sahalara döneceğini belirtti, teknik direktörü Jose Mourinho ile devamlı irtibatta olduğunu kaydetti.

İlk etapta tamamen iyileşmek istediğini, daha sonra Real Madrid'de neler yapabileceğini göreceklerini ifade eden Kaka, ''Gelecek yaza kadar Real Madrid'de kalacağım. Sonra ne olacağını Allah bilir'' diye konuştu.

Basında çıkan haberlerde, futbolcunun ara transfer döneminde İnter veya Milan'a transfer olabileceği iddia edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler