Yayın rezaleti Rostov'u kurtarmadı(!)

Trabzonspor’un Rusya çilesine dün yeni bir halka daha eklendi... Takımın ülkeye girişinde olmadık bir sebeple Belkalem’i pasaport kontrolünden geçirmeyen ve alanda 4 saat beklettikten sonra diplomatik girişimler sonrası onay veren Ruslar, bu kez bir skand

Yayın rezaleti Rostov'u kurtarmadı(!)

Trabzonspor’un Rusya çilesine dün yeni bir halka daha eklendi... Takımın ülkeye girişinde olmadık bir sebeple Belkalem’i pasaport kontrolünden geçirmeyen ve alanda 4 saat beklettikten sonra diplomatik girişimler sonrası onay veren Ruslar, bu kez bir skandala imza attı. Dünkü karşılaşma Türkiye’de hiçbir TV kuruluşu tarafından yayınlanamazken, yaşanan gelişmelerin perde arkasında Rus kulübünün uyanıklığı yatıyordu.

MAÇ SABAHI VAZGEÇTİLER

 Buna göre, maçtan 1 gün önce yayın haklarını elinde bulunduran Rostov’un yetkilileri kendilerinin gerekli girişimleri yaptığını belirtip, Türkiye yayın hakları için de Saran grubu ile sözleşme yaptı. Teknik donanım bu yolla sağlanacak, maçı da TV 8 canlı yayınlayacaktı. Trabzon çekim yaptırdı  Ancak maç sabahı her şey değişti!

TRABZONSPOR MAÇI KAYDETTİRDİ

Rus kulübünün yetkilileri, “Yayın olmayacak, teknik donanım yetersiz. Sözleşmeden doğacak olan tazminat neyse onu da öderiz” diyerek Trabzonsporluları çılgına çevirdi. Maçın TV yayını olmaması ve bu şekilde son dakika değişikliği Bordo-Mavililer’i harekete geçirdi. Kulüp profesyonelleri, doğacak herhangi bir sıkıntıya karşı Trabzonspor adına maçı kaydettirmek için düğmeye bastı.

RUS LİGİ HER HAFTA YAYINLANIYOR!

Ruslar’ın bu anlamsız çıkışının alt yapısı da yok! Çünkü Rus Ligi bilindiği gibi Türkiye’de Lig TV üzerinden her hafta canlı yayınlanıyor. Hatta Rostov’un geçtiğimiz haftaki lig maçı da bu şekilde Türk futbolseverlerle buluşmuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler