Yavuz Selim Sahası yıkılmasın

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Amatörünün efsane sahası Yavuz Selim bir süredir kentsel dönüşüm ile karşı karşıya kaldığı kamuoyu tarafından biliniyor.

Yavuz Selim Sahası yıkılmasın

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Amatörünün efsane sahası Yavuz Selim bir süredir kentsel dönüşüm ile karşı karşıya kaldığı kamuoyu tarafından biliniyor. Trabzon’da başta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) olmak üzere birçok spor kuruluşu ve derneği Yavuz Selim Sahasının yıkılmaması için elinden gelen gayret ve çabayı sarf ediyor.

BAŞKANDA DEVREDE

Konu ile alakalı olarak bilgi veren Trabzon Büyükşehir Belediye Bakanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “ Yavuz Selim yıkılmaması için elimizden geleni yapacağız. Önümüzdeki günlerde TOKİ başkanı ile görüşmek üzere Ankara’ya gideceğim. Burada kendisinden rica edeceğim. Burası açık hava müzesi olarak kalması için çaba sarf ediyoruz.”dedi.

TOKİ’DE VAZGEÇSİN

TOKİ; Akyazı Spor Kompleksine karşılık Hüseyin Avni Aker, 19 Mayıs Spor Salonu, Yavuz Selim Sahası ve Orman İl Müdürlüğüne ait lojmanların bulunduğu alanı aldığı biliniyordu. Trabzon’da futbolun mabedi olarak bilinen ve futbolda 100 genel sporlarda 300 senelik mazisi olan Yavuz Sahasının yıkılması kent genelinde üzgünlük yaratacak.

Haber : Şükrü Üçüncü  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor