Yattara'ya Mersin'de meydan dayağı !

Mersin İdman Yurdu’nun Gineli futbolcusu İbrahima Yattara, “Buradan gideceksin başka yolu yok” diyen 7 kişi tarafından darp edilerek otomobiline el konulmak istendi.Yattara, Toroslar Polis Merkezi’ne giderek, bazı kulüp yöneticileri ve 7 kişiden  şikayetç

Yattara'ya Mersin'de meydan dayağı !

Mersin İdman Yurdu’nun Gineli futbolcusu İbrahima Yattara, “Buradan gideceksin başka yolu yok” diyen 7 kişi tarafından darp edilerek otomobiline el konulmak istendi.

Yattara, Toroslar Polis Merkezi’ne giderek, bazı kulüp yöneticileri ve 7 kişiden  şikayetçi oldu. Yattara’ya saldıranların Mersin İdman Yurdu taraftarı oldukları öne sürüldü.  
 
İbrahima Yattara, dün sabah saatlerinde takımın tesislerinde tek başına idman yapmaya başladı. Tesislere gelen 7 kişi, Yattara’ya sözlü olarak sataşmaya başladı. Yattara’yla laf dalaşına giren 7 kişi, idmanı yarıda kesen ve otomobiline binmek isteyen Yattara’ya, saldırdı.
 
Darp edilen Yattara’nın otomobiline el konulmak istendi. Darp edilen Yattara, polisi arayarak şikayetçi oldu. Daha sonra da Toroslar Polis Merkezi’ne gitti ve ifade verdi.  Kendisini darp eden 7 kişiden şikayetçi olması üzerine, 7 kişi gözaltına alındı. Bu kişiler de karakola getirildi, sorgularına başlandı. 
 
İddiaya göre; Yattara, teknik heyet tarafından kadro dışı bırakıldı. Kulüp, her gün idmana katılması için de noterden ihtarname çekti. Saldırganlar, Yattara’ya,”Buradan gideceksin başka yolu yok” diyerek saldırdı.  Yattara, kendisine saldıran 7 kişi ve bazı kulüp yöneticilerinden şikayetçi oldu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor