Yattara'ya forma şansı doğdu

Trabzonspor'un Bucaspor ile oynayacağı maçta kart cezalısı Burak Yılmaz'ın yerine Trabzonspor takım kaptanı İbrahim Yattara'nın ilk 11'de forma giymesi bekleniyor.Teknik direktör Şenol Güneş'in forma vermesi halinde Yattara, Beşiktaş maçı sonrası ilk kez

Yattara'ya forma şansı doğdu

Trabzonspor'un Bucaspor ile oynayacağı maçta kart cezalısı Burak Yılmaz'ın yerine Trabzonspor takım kaptanı İbrahim Yattara'nın ilk 11'de forma giymesi bekleniyor.

Teknik direktör Şenol Güneş'in forma vermesi halinde Yattara, Beşiktaş maçı sonrası ilk kez ilk 11'de sahaya çıkmış olacak.
Bordo-mavili takımın Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında sahasında oynayacağı Bucaspor maçında İbrahim Yattara'ya forma şansı doğdu. Gaziantepspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Burak Yılmaz'ın, Bucaspor maçında forma giyemeyecek olmasıyla birlikte teknik direktör Şenol Güneş'in, Yattara'ya ilk on 11'de forma vermesi bekleniyor.
Bu sezon 11 maçta forma giyen Yattara, 5 maçta ise ilk 11'de sahaya çıktı. Bordo-mavili takımın Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada ilk 11'de birde sahaya çıkan Yattara, 7. haftadır yedek kulübesinde sırasını bekliyordu.

"ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"
Trabzonspor'un takım kaptanı İbrahim Yattara ise teknik direktör Şenol Güneş'in kendisine forma vermesi halinde takımın kazanması için elinden geleni yapacağını söyledi.
Yattara, sezona çok iyi başladığını belirterek, "Sezona çok iyi başladım. Ondan sonra kendimi yedek kulübesinde gördüm. Ama benim hocama saygım var. Hangi futbolcuyu koyuyorsa o oynuyor. Hocam bana şans verdiği zaman bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Çok çalışarak yedek kulübesinde çıkıp yeniden takım başında sahalara çıkmak istiyorum" dedi.
Türkiye'nin en iyi takımlarından biri olduklarını belirten Yattara, "Türkiye'nin en iyi takımlarından biriyiz ve çok iyi gidiyoruz. Takım da çok istekli ve arzulu herkes elinden geleni yapıyor. Antrenmanlarda herkes çok iyi çalışıyor, takım kendine güveniyor ve çok iyi maçlar çıkarıyor. Bir takım olduk. Hangi maç olursa olsun kazanabiliriz. İyi mücadele ediyoruz ve her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor