Yattara'ya cevap verdi

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Temel Soyyiğit açıklamalarda bulundu. Eski oyuncuları İbrahim Yattara ve Jaja'nın gündemlerinde olmadığını belirten Soyyiğit, "Yattara ve Jaja ile ilgili olarak bizim Trabzonspor olarak bir gündemimiz yok. Biz de bunları b

Yattara'ya cevap verdi

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Temel Soyyiğit açıklamalarda bulundu.

 

Eski oyuncuları İbrahim Yattara ve Jaja'nın gündemlerinde olmadığını belirten Soyyiğit, "Yattara ve Jaja ile ilgili olarak bizim Trabzonspor olarak bir gündemimiz yok. Biz de bunları basından duyup görüyoruz. Tamamen gündem olmak için piyasa yapmak için oluşturalan haberlerdir" dedi.

 

Transferlerin transfer komitesi tarafından yapıldığını kaydeden Temel Soyyiğit, "Bütün transferler yapılana kadar yöneticilerin haberi olmuyor. Transfer gizli yapılır.

 

Bir transfer açık yapıldığı zaman bir oyuncunun normal piyasasının üzerinde transfer yapmak durumunda kalabiliyorsunuz. Futbolcu izleme komitemizin ve Şenol Güneş hocamızın raporu doğrultusunda transferler yapılıyor.

Transferlerin yüzde 90'nında Şenol hocamızın bilgisi var ve son olarak başkanımızın onayıyla yapılıyor" ifadelerini
kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler