Yattara'ya büyük şok!

 Mersin İdman Yurdu'na sezon başında transfer olan Yattara bu kulüpte bekleneni veremedi.Güney ekibinde sadece sezonun ilk maçı olan Orduspor karşılaşmasında  90 dakika sahada kalabilen Yattara  Eylül ayından beri forma şansı bulamadı. Yattara'nın bu form

Yattara'ya büyük şok!

 Mersin İdman Yurdu'na sezon başında transfer olan Yattara bu kulüpte bekleneni veremedi.

Güney ekibinde sadece sezonun ilk maçı olan Orduspor karşılaşmasında  90 dakika sahada kalabilen Yattara  Eylül ayından beri forma şansı bulamadı. Yattara'nın bu form grafiği Mersin İdman Yurdu taraftarlarını çileden çıkarttı.

Bu sabah yapılan antrenmanda Yattara ile Mersin İdman Yurdu taraftarları arasında tartışma çıktı. Taraftarlar Yattara'ya "Lig bitti ne zaman oynayacaksın" diye tepki gösterip Gineli futbolcunun üzerine yürüyünce Yattara da antrenmanı terketti.

Yattara'nın ardından yönetime tepki gösteren taraftarlar "Oynamıyorsa düzelmiyorsa gönderin" şeklinde eleştirilerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor