Yattara'dan sonra

Yattara'nın, Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımına gidişiyle önümüzdeki sezon 61 numaralı formayı kimin giyeceği ve kaptanlığı kimin yapacağı merak konusu olduTrabzonspor'da yönetim sezon başında Yattara’ya moral vermek için yoğun çaba harcamış ve Gineli

Yattara'dan sonra

Yattara'nın, Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımına gidişiyle önümüzdeki sezon 61 numaralı formayı kimin giyeceği ve kaptanlığı kimin yapacağı merak konusu oldu

Trabzonspor'da yönetim sezon başında Yattara’ya moral vermek için yoğun çaba harcamış ve Gineli futbolcuyu takımın birinci kaptanlığına getirmişti. Bunun yanı sıra 61 numaralı forma da İbrahim Yattara'ya verilmişti.
 
İbrahima Yattara’nın gelecek sezon için Suudi Arabistan’ın Al Shabab ekibiyle anlaşması ise kaptanlık pazubandını ve 61 numarayı boşa çıkardı.

Trabzonspor'da önümüzdeki sezon 61 numaralı formayı kim giyecek ve kaptanlık pazubandını kim takacak?

Trabzonspor'da yeni dönemde kadro şekillendikten sonra bu sorular cevabını bulacak. Ancak taraftarın gönlündeki isimler bu sezonki performansları ile Onur, Burak, Serkan ve Giray.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor