Yattara'dan çocuğuna Türkçe isim

Bordo mavili takımın kaptanı Gineli İbrahima Yattara, ileride bir çocuğu daha olması durumunda ona Türkçe isim koymayı düşünüyor. Geçtiğimiz günlerde Türk vatandaşlığına kabul edilen ve çok mutlu olan Yattara, bu kararı alırken eşine de danışacağını ifade

Yattara'dan çocuğuna Türkçe isim

Bordo mavili takımın kaptanı Gineli İbrahima Yattara, ileride bir çocuğu daha olması durumunda ona Türkçe isim koymayı düşünüyor.

Geçtiğimiz günlerde Türk vatandaşlığına kabul edilen ve çok mutlu olan Yattara, bu kararı alırken eşine de danışacağını ifade etti.

 7 yılı aşkın zamandır Trabzon'da bulunduğunu ifade eden Yattara, "Her zaman kendimi bu şehrin ve kulübün parçası olarak hissettim. Bundan sonra da böyle olacağına hiç şüphem yok. Bu sezon forma şansı anlamında sıkıntı yaşıyorum ama önemli olan takımın iyi gitmesi. Bana görev verildiğinde ne gerekiyorsa yapacağım" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor