Yattara: Türk futbolu çok gelişti

Trabzonsporlu yıldız futbolcu İbrahima Yattara açıklamalarda bulundu.Yattara: "BURADA KALMAK İSTİYORUM" Trabzonspor'la olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan kaptan Yattara, Trabzon'da kalmak istediğini söyledi. Yattara, şu anda sadece takımın baş

Yattara: Türk futbolu çok gelişti

Trabzonsporlu yıldız futbolcu İbrahima Yattara açıklamalarda bulundu.

Yattara: "BURADA KALMAK İSTİYORUM"

Trabzonspor'la olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan kaptan Yattara, Trabzon'da kalmak istediğini söyledi. Yattara, şu anda sadece takımın başarısına odaklandığını belirterek, "İyi bir kamp dönemi geçirdim ve 11'de kendime yer açtım. Şimdi 90 dakika forma giymek istiyorum. Bunun için de biraz daha çalışmam gerektiğini biliyorum. Sezon sonuna kadar kendimi yeniden ispatlayıp, sözleşmemi uzatmak istiyorum. Hiçbir şekilde maddi anlamda sorun çıkarmayacağım. Kulübünde bana kabul edilebilir bir teklif getireceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"TÜRK FUTBOLU ÇOK GELİŞTİ"

Yattara, Türk futbolunun son dönemde çok iyi bir çıkış içerisinde olduğunu da ifade ederek, "Yaklaşık 8 senedir Türkiye'deyim ve buradaki futbolun gelişimini çok yakından takip ediyorum. İlk Trabzon'a geldiğim dönemlerde Türk futbolunun çok iyi noktalarda olduğunu söyleyemem ama aradan geçen zaman içerisinde çok iyi adımlar atıldı. Artık bir çok yıldız futbolcu Türkiye'ye gelmeye çok sıcak bakıyor. Bizim takımız ise bireysel oyunculardan çok takım oyunu üzerine kurulu. Böyle bir ortamda başarının gelmemesi şansızlıklara bağlı olabilir. Ama biz bu şansızlıkları da yaşamak istemiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler