Yattara sorguya çekti!

Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da “Defansta kim oynayacak” sorusu da son anda bir aksilik olmazsa cevabını buldu.Teknik direktör Şenol Güneş, taktik idmanlarda ilgilenerek Beşiktaş maçında ilk kez görev verdiği ve attığı golle galib

Yattara sorguya çekti!

Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da “Defansta kim oynayacak” sorusu da son anda bir aksilik olmazsa cevabını buldu.

Teknik direktör Şenol Güneş, taktik idmanlarda ilgilenerek Beşiktaş maçında ilk kez görev verdiği ve attığı golle galibiyeti getirip kahraman olan Mustafa Yumlu’ya Kasımpaşa karşısında da ilk 11’de görev vereceğini gösterdi.

Bu gelişme üzerine milli takımdan dönen kaptan Yattara hemen Beşiktaş maçı öncesinde de kol kanat gerdiği ve hafta içinde idmanların yıldızı olan Mustafa’yı bir kenara çekti. Mustafa’ya “Ben yokken iyi çalıştın mı?” diye soran Gineli futbolcu, “Çıkışının devam etmesi bu maça bağlı.

Çıkışının devam etmesi Kasımpaşa maçında oynayacağı futbola bağlı. Aman dikkatli ol. Heyecan ve panik yapma” uyarısında bulundu. Egemen’le birlikte Trabzon defansının göbeğinde oynayacak olan Mustafa ise çok iyi çalıştığını ve kendisine güvenenlerin yüzünü kara çıkarmayacağını belirterek,başarılı olma sözü verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor