Yattara: O solbek oynamaz

HABER61-ÖZELTrabzonspor'da ikinci Gine'li devri Milan’dan transfer edilen Kevin Constant'la resmen başladı.Bundan tam 11 yıl önce İbrahima Yattara'nın cüzi bir rakamla Trabzonspor'a transferi gerçekleşirken tribünlere unutulmaz sevinçler yaşatacağı hiç ak

Yattara: O solbek oynamaz

HABER61-ÖZEL

Trabzonspor'da ikinci Gine'li devri Milan’dan transfer edilen Kevin Constant'la resmen başladı.

Bundan tam 11 yıl önce İbrahima Yattara'nın cüzi bir rakamla Trabzonspor'a transferi gerçekleşirken tribünlere unutulmaz sevinçler yaşatacağı hiç aklımıza gelmezdi.

yatt.jpg

Trabzonspor'da kaldığı uzun yıllar saha içi ve saha dışı olaylarıyla adından söz ettiren İbrahima Yattara şimdilerde Belçika'da 3. Lig takımında futbola devam edip çocuklarının eğitimine zaman ayırıyor.

Futboldan ve Trabzonspor'dan kopmayan Yattara'ya Trabzonspor'un yeni Gine'li

con-s.jpg

oyuncusu Constnant'ı sorduk ve ilginç cevaplar aldık.

Kevin Constant transferinden haberinin olmadığını ve bundan dolayı çok üzgün olduğunu söyleyen Yattara vatandaşı ile ilgili yalnızca masör Şefik Erkaya vasıtasıyla bir antrenman öncesi konuşabildiğini söyledi.

O bir Avrupalı

Kevin'ın Gineli ancak gerçek bir Avrupalı olduğunu belirten Yattara "O bir Fransız gibi büyüdü. Milli takım kamplarında beraberdik ancak O Fransa'da doğup büyüdüğü için tam bir Avrupalı diyebiliriz" ifadelerini kullandı.

O'nun yeri...


O'nun yeri forvet arkası…

Yattara, Kevin Constant'la ilgili olarak dikkat çekici bir bilgiyi de ilk kez haber61’le paylaştı ve Constant'ın asıl yerinin ve en faydalı olabileceği yerin forvet arkası olduğunu söyledi.  Milan'da sol bek olarak görmeye alışık olduğumuz Constant'ın milli takımda forvet arkasında önemli bir katkı sağladığını solbekte çok fazla katkı sağlayamayacağını belirtti.

cons.jpg

Oyun görüşü, frikik vuruşları ve uzun paslarıyla dikkat çeken Constant'ın Türkiye'de adından sıkça söz ettireceğini de sözlerine ekledi.

Yattara,  Constnant'la yaptığı telefon görüşmenin  perde arkasını da anlatırken O'na Trabzon'da futboldan başka bir şeyi düşünmemesi gerektiğini de söylediğini ifade etti.

Fransız mentalitesiyle büyüyen Constnant'ın sol ayağını elinden daha iyi kullanabildiğini de söyleyen Yattara " İyi karakter, önemli bir futbolcu. Trabzonspor'a önemli katkılar sağlayacaktır.”  ifadelerini kullandı.
Yattara Gineli bir futbolcunun transferi öncesi uzun yıllar hizmet verdiği Trabzonspor tarafından aranılmamasına ise üzüldüğünü belirtti.

KARDEŞİ TRABZONSPOR'A GELİR Mİ?

KARDEŞİ TRABZONSPOR'A GELİR Mİ?

yattara.20140811160309.jpg


 Olimpik Lyon takımıyla 4 yıllık kontrat yapan kardeşi Muhammed Yattara'nın  yolu birgün Trabzonspor' la kesişirmi? Sorumuza Yattara sitem dolu bir şekilde "Trabzonspor Constant transferinde beni hiç aramadı. Kardeşim iyi bir futbolcu ve yeni sözleşme yeniledi. Fransa liginde oynamaya başladı. Çok güzel anılarla ayrıldığım Trabzonspor'da oynamasını tabi ki isterim ama bana kimsenin bir şey sorduğu yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor