Yattara misyonunu bildiğini söyledi

Trabzonspor takım kaptanı İbrahim Yattara, geride kalan final maçlarını geçip şampiyonluğa ulaşmak istediklerini söyledi. "Sorumluluğumuzu ve misyonumuzu biliyoruz" diyen Gineli oyuncu, yavaş yavaş kendine geleceğini belirtti.Spor Toto Süper Lig'de en son

Yattara misyonunu bildiğini söyledi

Trabzonspor takım kaptanı İbrahim Yattara, geride kalan final maçlarını geçip şampiyonluğa ulaşmak istediklerini söyledi. "Sorumluluğumuzu ve misyonumuzu biliyoruz" diyen Gineli oyuncu, yavaş yavaş kendine geleceğini belirtti.

Spor Toto Süper Lig'de en son Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan Ankaragücü maçında ilk 11'de forma giyen Trabzonspor takım kaptanı İbrahim Yattara, 5. haftalık bir aradan sonra Kasımpaşa maçında teknik direktör Şenol Güneş tarafından ilk 11'de görevlendirildi. Yaşadığı performans düşüklüğü nedeniyle takımda eskisi gibi forma şansı bulmakta zorlanan Gineli oyuncu, başkan Sadri Şener'in eleştirilerinden nasibini almıştı.

Trabzonspor'un takım kaptanı İbrahim Yattara, sahada elinden geleni yaptığını belirterek, "Sahada elimden ne geliyorsa ben onu yapmaya çalışıyorum. Camianın benden beklentisi olduğunu biliyorum. Beklentilere cevap veremediğim için de bir takım sıkıntılar yaşıyorum. Bu sezon takıma istediğim katkıyı yapamadım. Kalan haftalarda elimden ne geliyorsa bunu en iyi şekilde yaparak takıma katkımın olmasını istiyorum. Performans düşüklüğüm olabilir ama ben sahada elimden geleninin en iyisini yapmaya çalışıyorum.

 

Yavaş yavaş kendime geleceğim" dedi.

Kendileri için artık her maçın final olduğunu belirten Gineli oyuncu, "Kasımpaşa çok iyi bir takım. Sahanın her yerine basıyorlar. Zor bir maçtan 3 puan aldığımız için mutluyuz. Rakibimiz karşısında ilk yarı iyi oynadık ama ikinci yarı tempo düştü. Her maç görev almam durumunda kazanmak için sahada elimden gelen mücadelenin en iyisini yapacağım" diye konuştu.

Trabzon şehrinin beklentilerini iyi bildiğini kaydeden Yattara, "8 yıldır buradayım ve hayatıma anlam katan yer Trabzon. Sorumluluklarımızın ve misyonumuzun farkındayız. Zor bir görevimiz var. Yükümüz ağır. Bu yükü taraftarımızın desteği ile taşıyoruz. Şampiyonluk özlemini bitirmek için inancımızı koruyoruz. dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor