Yattara idmanı tamamlayamadı!

Teknik direktör Şenol Güneş'in verdiği izinle dünü dinlenerek geçiren bordo-mavililer Gloria Spor Center'da yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam etti.Teknik direktör Güneş'in saha içinde yaptığı uzun toplantının ardından başlayan antrenmandaki maçta sa

Yattara idmanı tamamlayamadı!

Teknik direktör Şenol Güneş'in verdiği izinle dünü dinlenerek geçiren bordo-mavililer Gloria Spor Center'da yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam etti.

Teknik direktör Güneş'in saha içinde yaptığı uzun toplantının ardından başlayan antrenmandaki maçta sağ ayağında ağrı hisseden Yattara çalışmayı tamamlayamadı. Sağlık ekibi bordo-mavili futbolcunun ayağındaki sorunun tedavisine başladı.

Selçuk takımdan ayrı koşu yaparken, sakatlığı nedeniyle tedavisi devam eden Egemen ise antrenmanda yer almadı.

Takıma sonradan katılan Pawel-Piotr Brozek kardeşler ile Colman, Jaja ve Alanzihno son bölümdeki çift kale maçta yer almayıp, koşu yaptılar.

Bu arada, futbolculardan Tayfun Cora'nın anneannesi Emine Kalyoncu'nun vefat haberini aldığı ve büyük bir üzüntü yaşadığı bildirildi.

Öte yandan, bordo-mavili ekibin antrenmanını Yattara'nın babası Salifou Yattara'da izledi.

TRABZONSPOR KONYA YOLCUSU
Antalya'da yaptığı kamp çalışmalarını bu akşam ve yarın sabah yapacağı antrenmanlarla tamamlayacak bordo-mavililer, Ziraat Türkiye Kupası mücadelesi için Konya'ya gidecek.

Trabzonspor sabah 10.30'da gerçekleştireceği çalışmadan sonra öğle saatlerinde otobüsle Konya'ya hareket edecek.

Bordo-mavili ekip, kupada 11 Ocak Salı günü deplasmanda Konya Torku Şekerspor ile karşılaşacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler