Yattara Hacıosmanoğlu'nu arayarak...

Trabzonspor'dan sonra Türkiye'de aradığı futbol ortamını bulamayarak Belçika'ya dönen ve futbol yaşantısını ikinci ligde sürdüren İbrahima Yattara, bordo-mavililerin Akhisar Belediyespor'a yenildiğini lig maçının ardından ilginç bir hamle yaptı.Gineli fut

Yattara Hacıosmanoğlu'nu arayarak...

Trabzonspor'dan sonra Türkiye'de aradığı futbol ortamını bulamayarak Belçika'ya dönen ve futbol yaşantısını ikinci ligde sürdüren İbrahima Yattara, bordo-mavililerin Akhisar Belediyespor'a yenildiğini lig maçının ardından ilginç bir hamle yaptı.

Gineli futbolcu, Trabzon'da futbol oynadığı dönemde başkan yardımcılığı yapan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu arayarak, "Takımı böyle görmek beni üzdü. Şu halimle yarım saat oynarım. Yılların hatrına para da istemem" dedi.

YÖNETİM 'HAYIR' YANITI VERMEDİ

"Siz çağırın, Trabzonspor'dan tek kuruş bile istemem" teklifini yapan Yattara'nın sözleri, Trabzonsporlu yöneticileri duygulandırdı. Gineli futbolcuya teşekkür eden yöneticiler, "Transferin son günleri. Teknik heyet ile konuşarak bu konuyu değerlendireceğiz" yanıtını verdi. Trabzonspor, transferi gerçekleştirirse Avrupa Ligi'nde oynayamayacak Yattara, Süper Lig'de görev yapabilecek.

MERSİN'DE ŞANS BULAMADI

Yattara, geçen sezon Süper Lig'de oynayan Mersin İdman Yurdu'na transfer olmuştu. Lig ve kupada sadece 5 maçta şans bulan Gineli oyuncu hem teknik heyet hem yönetimle sorun yaşayıp ayrılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor