Yattara geri mi dönüyor?

Trabzonspor'dan Al Shabab takımına 2 yıllığına 2 milyon Dolarlık sözleşme imzalayarak transfer olan İbrahima Yattara'nın Suudi Arabistan macerası kısa sürdü.Shabab'ta 14 maçta 4 gol atan Yattara, 4 Ocak'tan buyana sahaya çıkmazken ligin bitimine 5 hafta k

Yattara geri mi dönüyor?

Trabzonspor'dan Al Shabab takımına 2 yıllığına 2 milyon Dolarlık sözleşme imzalayarak transfer olan İbrahima Yattara'nın Suudi Arabistan macerası kısa sürdü.

Shabab'ta 14 maçta 4 gol atan Yattara, 4 Ocak'tan buyana sahaya çıkmazken ligin bitimine 5 hafta kala Arap takımı ligde 53 puanla lider konumunda.

Yattara'nın sezon sonunda takımdan ayrılacağı yönündeki iddiaları Menajeri Adnan Demir haber61.net'e doğruladı.

Konuyla ilgili konuşan Demir, "Orada 1 ay sonra ligler bitiyor. Yattara sözleşmesini karşılıklı olarak fesh ederek takımdan ayrılacak" diye konuştu.

Daha önce de Trabzonspor'a geri dönme konusunda istekli olduğunu belirten Yattara'nın Trabzon'a dönüp dönmeyeceği konusunda Adnan Demir, "Yattara Trabzonspor'a gelmek ister ama Trabzonspor Yattara'yı ister mi bilemiyorum. Trabzonspor Kulübü'nün de istemesi sonucunda transfer neden gerçekleşmesin?" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor