Yattara eski takımına geri dönüyor

Bordo mavili ekipte 8 sene forma giydikten sonra geçtiğimiz sezon sonunda Suudi Arabistan’ın Al Shabab takımına transfer olan İbrahima Yattara, iki aydır forma şansı bulamadığı takımıyla yollarını ayırdı. Bunun üzerine Belçika’ya giden Yattara, burada esk

Yattara eski takımına geri dönüyor

Bordo mavili ekipte 8 sene forma giydikten sonra geçtiğimiz sezon sonunda Suudi Arabistan’ın Al Shabab takımına transfer olan İbrahima Yattara, iki aydır forma şansı bulamadığı takımıyla yollarını ayırdı. Bunun üzerine Belçika’ya giden Yattara, burada eski takımı Antwerp ile antrenmanlara çıkmaya başladı.

Antwerp sportif direktörü Gunther Hofmans yaptığı açıklamada “Yattara formda kalmak için gelip gidiyor. Fiziki olarak iyi durumda olduğunu görürsek oturup konuşabiliriz” diye konuştu. Belçika basını da anlaşmanın yakın olduğunu iddia etti.

31 yaşındaki Gineli yıldız, 2001-2003 yılları arasında Belçika ekibinde forma giydikten sonra Trabzonspor’a transfer olmuştu.

antwerp_yattara.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler