Yattara belirsizliği sürüyor

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Gineli yıldız için teknik direktör Şenol Güneş'in yönetime vereceği rapor belirleyici olacak. Sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek Selçuk İnan, Egemen Korkmaz ve Ceyhun Gülselam ile geçtiğimiz günlerde masaya oturarak, b

Yattara belirsizliği sürüyor

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Gineli yıldız için teknik direktör Şenol Güneş'in yönetime vereceği rapor belirleyici olacak. Sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek Selçuk İnan, Egemen Korkmaz ve Ceyhun Gülselam ile geçtiğimiz günlerde masaya oturarak, büyük ölçüde anlaşan başkan Sadri Şener ve kurmayları, Yattara'yı şimdilik es geçti. 3-2 kazanılan Fenerbahçe ve 6-1 galip gelinen Sivasspor maçları dışında, bu sezon performansı ile hayal kırıklığı yaratan 31 yaşındaki futbolcu için ligin ikinci yarısı son şans.

ÜCRETİNDE İNDİRİME YANAŞIRSA...

Yattara, ligin ikinci yarısında form tutamaz ve tatmin edici bir performans sergileyemezse, kendisine yeni kontrat önerilmeyecek. Bordo-mavililerden aldığı yıllık 1 milyon 800 bin Euro ile takımın en çok kazanan oyuncularından biri olan Yattara'nın ücreti de yönetimin bu kararı vermesinde önemli bir faktör. Bugün Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Konya Torku Şekerspor karşılaşmasında ilk 11'de şans bulması beklenen Yattara'ya ise mesaj iletildi.Tribünlerin sevgilisi futbolcu, yuvasında kalmak isterse hem performansını arttırmak hem de ücretinde indirime yanaşmak zorunda.

GUSTAVO COLMAN PİŞMAN

Öte yandan Trabzonspor'un devre arası kampına geç katılan Colman, yakın çevresine, "Kendimi savunacak cümlem bile yok. Kendimi affettirmem için çok çalışmam lazım" diyerek, pişmanlığını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor