Yattara babadan FB maçı yorumu!

Trabzonspor’un kaptanı Gineli İbrahima Yattara’ya babası Salihu Yattara da hayran.Oğlunun yıllardır Trabzonspor’da oynadığını ve onu sürekli yakından takip ettiğini ifade eden baba Salihu Yattara, “Oğlum benim en beğendiğim futbolcuların arasındadır. Klas

Yattara babadan FB maçı yorumu!

Trabzonspor’un kaptanı Gineli İbrahima Yattara’ya babası Salihu Yattara da hayran.

Oğlunun yıllardır Trabzonspor’da oynadığını ve onu sürekli yakından takip ettiğini ifade eden baba Salihu Yattara, “Oğlum benim en beğendiğim futbolcuların arasındadır. Klasik hareketleriyle insanların gönlünde taht kurdu benimkinde de olduğu gibi. İbrahima’nın Trabzonspor’da başarılı olduğunu düşünüyorum”

“FENERBAHÇE’Yİ YENECEKLER”
Baba Salihu Yattara, Trabzonspor'un yarın Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe ile karşılaşacağını hatırlatarak, “Trabzonspor ligde harika bir şekilde yolunda ilerliyor. Bu saatten sonra büyük bir kaza olmadığı taktirde ben Trabzonspor’un şampiyon olabileceğini düşünüyorum. Yarın da Fenerbahçe maçı var ve o maçı kazanacak Trabzonspor ben buna çok inanıyorum. Yattara da ve diğerleri de öyle inanıyorlar galibiyete. Bu şekilde ilk yarıyı birinci tamamlayıpta ikinci yarıyı lider bitirebilir Trabzonspor aksini düşünmüyorum. Yattara ile de konuşuyoruz ve o da kesinlikle şampiyon olmayı çok istiyor. Şampiyon bir takımda oynamak oğlum için de benim içinde ayrı bir gurur” diye konuştu.

Baba Salihu Yattara, TS Club’a uğrayarak oğlu Yattara’nın giydiği 61 numaralı formayı satın aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler