Yattara- Alanzinho dostluğu...

Trabzonspor'un kaptanı Yattara ile Brezilyalı futbolcusu Alanzinho, çok iyi anlaşıyorTrabzonspor'un kaptanı Yattara ile Brezilyalı futbolcusu Alanzinho, çok iyi anlaşıyor. Antrenmanlarda sık sık bir birleriyle şakalaşan ve yaptıkları hareketlerle takım ar

Yattara- Alanzinho dostluğu...

Trabzonspor'un kaptanı Yattara ile Brezilyalı futbolcusu Alanzinho, çok iyi anlaşıyor

Trabzonspor'un kaptanı Yattara ile Brezilyalı futbolcusu Alanzinho, çok iyi anlaşıyor. Antrenmanlarda sık sık bir birleriyle şakalaşan ve yaptıkları hareketlerle takım arkadaşlarını güldüren iki futbolcu takımın neşe kaynağı.

Alanzinho, Yattara'yla sık sık şakalaştıklarını belirterek, "Benim neşeli bir yapım var. Yattara da benim gibi neşeli. Böyle olunca çok iyi anlaşıyoruz. Ayrıca Yattara çok yetenekli bir futbolcu.

Umarım kalan haftalarda bu yeteneklerini sahaya yansıtır ve antrenmanlarda bizi güldürdüğü gibi, sahada da gülmemize yardımcı olur" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor