Yatabare kulübeye

Transfer döneminin son gününde bedelsiz şekilde kadroya katılan Mustapha Yatabare, revizyon kurbanı oldu. Metalist Kharkiv maçında kötü bir grafik çizen Mali’li futbolcunun Gençlerbirliği mücadelesine yedek kulübesinde başlamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yatabare kulübeye

Transfer döneminin son gününde bedelsiz şekilde kadroya katılan Mustapha Yatabare, revizyon kurbanı oldu. Metalist Kharkiv maçında kötü bir grafik çizen Mali’li futbolcunun Gençlerbirliği mücadelesine yedek kulübesinde başlamasına kesin gözüyle bakılıyor. Yabancı kuralının da devreye girmesiyle birlikte Ersun hocanın 28 yaşındaki futbolcudan karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında yararlanacağı öğrenildi. Bilindiği üzere Waris ile birlikte Metalist maçında 90 dakika sahada kalan deneyimli futbolcu, Ersun Yanal tarafından, “Birbirinizi ilk defa görmüş gibi oynadınız. Bir daha böyle olmasın” sözleriyle eleştirilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor