Yatabare gündemde mi?

Trabzonspor’un sezon başından bugüne golcü aradığı bilinirken bu arayış dış basının da oldukça ilgisini çekti. Günlerdir bir çok isim ortaya atılırken Fransız basınının son iddiası Mustapha Yatabare oldu. Israrla Yatabare’nin Trabzonspor’la anlaştığı yönü

Yatabare gündemde mi?
Trabzonspor’un sezon başından bugüne golcü aradığı bilinirken bu arayış dış basının da oldukça ilgisini çekti.
 
Günlerdir bir çok isim ortaya atılırken Fransız basınının son iddiası Mustapha Yatabare oldu. Israrla Yatabare’nin Trabzonspor’la anlaştığı yönünde haberler yazan Fransız basını Bordo-Mavili Kulübü temsil eden bir yetkilinin Guingamp ile pazarlıklara başladığını ve 28 yaşındaki forvetin de kendisine yapılan teklifi kabul ettiğini öne sürdü.
 
Bu iddia üzerine Haber61.net’in kulüp yetkililerinden edindiği bilgiye göre ; Yatabare ara transfer döneminde gündeme geldi ancak anlaşma sağlanamadı. Yeni transfer sezonu öncesinde ise Yatabare için herhangi bir girişim  yapılmadığı ancak sezon bittikten sonra Yatabare gibi bir çok ismi değerlendirmeye başlayarak golcü sorununun çözüleceği bildirildi.
Öte yandan Portekiz basınında çıkan Trabzonspor’un “Cardozo’yu 6.5 Milyon Euro’ya aldığı” iddialarının da gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.
 
Haber: Doğan Alayoğlu / Haber61.net
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler