Yasin'den Transfer Açıklaması

Gençlerbirliği'nin Genç futbolcusu Yasin Öztekin, mağlup oldukları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardındanyaptığı açıklamada üzgün olduklarını belirterek play-off'a kalamadıkları için şanssızlık yaşadıklarını söyledi. Genç oyuncu, geçtiğimiz haf

Yasin'den Transfer Açıklaması

Gençlerbirliği'nin Genç futbolcusu Yasin Öztekin, mağlup oldukları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardındanyaptığı açıklamada üzgün olduklarını belirterek play-off'a kalamadıkları için şanssızlık yaşadıklarını söyledi.

 

Genç oyuncu, geçtiğimiz hafta gündeme gelen Beşiktaş'a transfer olacağı yönündeki iddialara da açıklık getirerek ilk kez konuştu.

 

Yasin Öztekin yaptığı açıklamada, "Menajerim Beşiktaş ile görüşüyor olabilir. Bilmiyorum. Öyle bir şeyler olabilir ama net değil. Beklerseniz ilerleyen günlerde ortaya çıkacaktır" ifadelerini kullanmakla yetindi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor