'Yasin Trabzonspor'a yakın gibi'

Gençlerbirliği Kulüp Menajeri Cem Onuk, Yasin Öztekin ile ilgili açıklamalarda bulundu. "Yasin Öztekin'in neler yaptığı ile ilgili pek fazla bir bilgimiz yok" diyerek konuşmasına başlayan Onuk, "Yasin Öztekin Gaziantepspor maçından itibaren ortalıkta yok.

'Yasin Trabzonspor'a yakın gibi'

Gençlerbirliği Kulüp Menajeri Cem Onuk, Yasin Öztekin ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

"Yasin Öztekin'in neler yaptığı ile ilgili pek fazla bir bilgimiz yok" diyerek konuşmasına başlayan Onuk, "Yasin Öztekin Gaziantepspor maçından itibaren ortalıkta yok. Yani Beşiktaş'a mı gidiyor, yoksa Trabzonspor'a mı gidiyor hiç haberim yok. Trabzonspor Kulübü, Yasin ile ilgili bir görüşme için geçtiğimiz günlerde bir yazı geldi bize. Bu yüzden 

 

Yasin'in Trabzonspor ile görüştüğünü biliyoruz. Fakat Beşiktaş Kulübü ile görüşüp görüşmediğini bilmiyorum" dedi.

 

Yasin Öztekin'in opsiyonu olduğunu söyleyen Onuk; "Biz Yasin'in opsiyonunu kullanacağız. Bir bedel var o bedeli bize temin edebilirse tabi ki takımdan gidebilir. Bunun dışında şu an için bizim bir yaptırımımız yok"

 

Beşiktaş Kulübü'nün şu ana kadar kendileri ile hiç bir görüşme yapmadığını söyleyen Onuk; Beşiktaş Kulübü bizimle birebir bire görüşme yapmadı. Sadece menajerler aracılığı ile bir kaç bilgş geliyor. 

 

Bunlarda yanlış edinilen bilgiler. Bize şu ana kadar Yasin Öztekin ile ilgili bir tek Trabzonspor Kulübü bir bilgilendirme fax'ı çekti. Onun dışında başka hiç bir  kulüp ile görüşmemiz olmadı. Trabzonspor'a yakın gibi" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor