Yasakların yasaklanması gerek

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, yasaklarla bir yere varılamayacağını ifade ederek, ''Türkiye'de bir yasak olacaksa, yasakların yasaklanması gerektiğine inanıyorum'' dedi.Bakan Kılıç, Beşiktaş-Fenerbahçe derbi maçını izlemek için Fiyapı İnönü Stadı'na g

Yasakların yasaklanması gerek

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, yasaklarla bir yere varılamayacağını ifade ederek, ''Türkiye'de bir yasak olacaksa, yasakların yasaklanması gerektiğine inanıyorum'' dedi.

Bakan Kılıç, Beşiktaş-Fenerbahçe derbi maçını izlemek için Fiyapı İnönü Stadı'na geldi. Burada yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Kılıç, Fenerbahçeli taraftarların tribünlerde yerini aldığının hatırlatılması üzerine, şunları söyledi:

'Yasaklarla bir yere varılamayacağı kanaatindeyim. Ben Türkiye'de bir yasak olacaksa, yasakları yasaklamak gerektiğine inanıyorum. Zaten İl Güvenlik Kurulu'nun da bu o yönde bir kararı olmadığı bilgisi bize intikal ettirildi. Taraftar derneklerine düşen görev varsa, onlar görevlerini harfiyen yerine getireceklerdir. Tüm takımlarımızın taraftarları aynı bayrağa inanmış kardeşlerdir. Herkesin bunu böyle görmesi lazım.''

Suat Kılıç, taraftarlar arasındaki kardeşlik bağının kuvvetlendikçe Türk futbolunun da güçleneceğine inandığını da sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor