Yargıtay'dan şok eden karar!

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Fenerbahçe’nin şike davası dosyasını yeniden inceleme kararı aldı. Yapılan açıklamada "Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Fenerbahçe / şike dosyasını yeniden incelemeye aldı. Yasa gereği dosyanın infaz için İstanbul’a gönd

Yargıtay'dan şok eden karar!
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Fenerbahçe’nin şike davası dosyasını yeniden inceleme kararı aldı.
 
Yapılan açıklamada "Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Fenerbahçe / şike dosyasını yeniden incelemeye aldı. Yasa gereği dosyanın infaz için İstanbul’a gönderilmesi gerekirken, sanıklarca yapılan inceleme istemi dikkate alındı.
 
Bu inceleme sonucunda Ceza Genel Kuruluna yapılacak itiraz üzerine Yargıtay 5.Ceza Dairesinin kararı değişebilir. Başsavcılığın bu incelemeyi tamamlaması için yasal bir süre sınırı bulunmamaktadır."denildi.

İLK AÇIKLAMA

Yargıtay iddiaları ortaya atılmasının ardından Haber61.net'e konuşan Avukat Atilla Dilaver bu iddianın tamamen yalan olduğunu tek amacın manipülasyon yapmak olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler