Yargıtay Trabzonspor dosyasında eksik var dedi.

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor Mayıs 2013’de yaptığı kongrenin iptal edilmesi için Sait Yılmaz ile Recep Bakırtaş Trabzon 1. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne giderek kongrenin iptal edilmesini istedi. Yerel Mahkemede görülen davada kongrenin iptali kararı

Yargıtay Trabzonspor dosyasında eksik var dedi.

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor Mayıs 2013’de yaptığı kongrenin iptal edilmesi için Sait Yılmaz ile Recep Bakırtaş Trabzon 1. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne giderek kongrenin iptal edilmesini istedi. Yerel Mahkemede görülen davada kongrenin iptali kararı çıktı. Bu durum sonrası Trabzonspor yönetimi “Yargıtay’a” başvurarak 1.Asliye Hukuk Mahkemesi'nin almış olduğu kararın iptal edilmesi istedi.

DOSYADA EKSİK EVRAK VAR

Yargıtay 18. Hukuk dairesi; Trabzonspor’un bu başvurusunu "Noksan İkmali" olarak nitelendirerek dosyayı geri gönderdi. Trabzonspor yönetimi; 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin almış olduğu karara itiraz ederken dosyada bir evrakın eksik olduğu bu nedenle 18. Hukuk Dairesinin dosyayı iade ettiği öğrenildi. Dosyanın tamamlanarak tekrar Yargıtay’a gönderilmesi kararını verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor