Yargıtay şike kararını açıklıyor

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi; aralarında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 48 sanığı, "çıkar amaçlı suç örgütü kurmak", "örgüte üye olmak", "şike", "teşvik", "tehdit" ve "rüşvet vermek-almak" gibi suçlardan belli sürelerde değişe

Yargıtay şike kararını açıklıyor
İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi; aralarında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 48 sanığı, "çıkar amaçlı suç örgütü kurmak", "örgüte üye olmak", "şike", "teşvik", "tehdit" ve "rüşvet vermek-almak" gibi suçlardan belli sürelerde değişen hapis cezasına çarptırmıştı.
 
Yargıtay 5. Ceza Dairesi, temyiz incelemesi yapılması için gönderilen dosyayı düzeltmelerin yapılması ve eksiklerin giderilmesi için yeniden İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ne göndermişti. Dosyadaki eksiklikler giderildikten sonra evraklar geçen ay yeniden Yargıtay 5. Ceza Dairesi'ne gönderilmişti. Yargıtay Başkanı ise cezanın yıl sonuna doğru açıklanabileceğini Antalya'daki bir panelde ifade etmişti.
 
Edinilen bilgiye göre şu an tetkik hakim ön inceleme raporu hazırlıyor. Hakim raporu bitirince Yargıtay 5. Dairesi'ne sunacak. Yargıtay 5. Ceza Dairesi dosyayı aldıktan sonra 1 hafta içinde karar verecek. Bu sürecin 2013'ün son günlerinde veya yeni yılın ilk günlerinde bitmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler