Yargılamak yerine ödül vermeli

Şakar, "Bizi yargılamak yerine ödül vermeliler" dedi.Şike soruşturması kapsamında hakkında takipsizlik kararı verilen ancak 'seyir yasağı' cezası nedeniyle statlara giremeyen Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, iddianameye ilişkin Telegol'e konuştu.Şakar,

Yargılamak yerine ödül vermeli

Şakar, "Bizi yargılamak yerine ödül vermeliler" dedi.

Şike soruşturması kapsamında hakkında takipsizlik kararı verilen ancak 'seyir yasağı' cezası nedeniyle statlara giremeyen Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, iddianameye ilişkin Telegol'e konuştu.

Şakar, "Şuanda herşey ortada iddianamedeki bizle ilgili olan isnatlar herkes açıp okuyabilir. Ne başkanımızın nede bizim herhangi birşeyimiz yok. Tehditle ilgili birşey yazıyor ama öyle bir şey yok biz onu uyarı olarak söyledik" dedi.

Şakar sözlerine şöyle devam etti: "Yaptığının yanlış olduğunu ikaz ediyoruz diğeri de menajerlerle böyle bir konuşyma geçiyorki biz zaten böyle birşeye karşıyız TV'de. Ben ümüt ediyorumki bizi dinleyen yetkililer bence Trabzonspor Kulübü'ne bizlere ödül vermeli futbolun temizliği adına yargılama adına değil.

Ankaragücü maçıyla ilgili bizim hiçbir şekilde ama hiçbirşekilde hiçbirşeyimiz yok. Bir tek Ankaragücü'nden eski futbolcumuz olan Serdar Bali'nin bize Egemen'le anlaşamayacaksınız Ankaragücü'nde sol stoper Aydın diye bir oyuncunun olduğu o iyi futbolcu onu alın diyerek bize önerdiğini söyleyebilirim dedi" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler