Yapılaması gerekenleri yapacağız

  Geçtiğimiz yıla rağmen bu yıl 3.Lig 3.Grup'ta mücadele edecek olan Gümüşhanespor'da geçtiğimiz ay yapılan Olağanüstü Kongrede Kuban Karagözü'ün yerine başkanlığa İdris Çimen getirilmişti. Göreve geldiğinde ilk iş olarak Gümüşhanespor'a gönül vermiş tüm

Yapılaması gerekenleri yapacağız

 

 

Geçtiğimiz yıla rağmen bu yıl 3.Lig 3.Grup'ta mücadele edecek olan Gümüşhanespor'da geçtiğimiz ay yapılan Olağanüstü Kongrede Kuban Karagözü'ün yerine başkanlığa İdris Çimen getirilmişti. Göreve geldiğinde ilk iş olarak Gümüşhanespor'a gönül vermiş tüm iş adamalrını bir çatı altına toplamak isteyen Başkan İdris Çimen yaptığı açıkmalada, "Gümüşhane ilimize yakışır ibr futbol oynayıp, ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olamsın. İlimizin adını taşıyan takımımızı biz de daha ileri götürmek için buradayız." dedi.

 

Trasnfer konusunda da yapılması gereken ne varsa bütçeleri doğrultusunda yapacakalrını ifade eden Çimen, "Transferede teknik heyetimizle oturup bu konuyu konuşacağız. A'dan Z'ye, başkanından malzemecisine kadar bir bütün olup önümüzedeki sezonda bu küçük ilimizin büyük takımını hep birlikte   2.Lig'e çıkarmak için uğraşacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor