Yanlışlıkla futbolcu oldu!

Bursaspor'un tecrübeli stoperi İbrahim Öztürk,futbola başladığı zamanlarda bir beklentisinin olmadığını ve buralara geleceğini tahmin etmediğini ifade etti. Yeşil-beyazlı takımın tecrübeli savunma oyuncusu İbrahim Öztürk bir dergiye verdiği röportajda fut

Yanlışlıkla futbolcu oldu!

Bursaspor'un tecrübeli stoperi İbrahim Öztürk,futbola başladığı zamanlarda bir beklentisinin olmadığını ve buralara geleceğini tahmin etmediğini ifade etti. 

Yeşil-beyazlı takımın tecrübeli savunma oyuncusu İbrahim Öztürk bir dergiye verdiği röportajda futbola başladığında zevk amaçlı oynadığını ve bu noktaya geleceğini tahmin etmediğini belirtti. Elimden tutup yönlendiren biri olmadığını söyleyen İbrahim, "Babam bile futbolla çok fazla ilgilenmezdi. Beni okuyup bir meslek edinmem için yönlendirdiler. Futbola başladığımda 18 yaşındaydım ve bir beklentim yoktu. Bu noktaya gelebileceğimi tahmin etmiyordum" ifadelerini kullandı. 

 

"MÜCADELEMDEN VAZGEÇMEDİM" 

Profesyonelliğe geçtiğinde yaşının büyük olmasının dezavantaj oluşturduğunu belirten İbrahim Öztürk,"Ben ilk profesyonel olduğumda yaşım A Milli Takımı tutuyordu. Yaşımın büyük olması benim için hep dezavantajdı fakat mücadelemden hiçbir zaman vazgeçmedim. Sahada doğru şeyleri yapıyorsan yaşın pek de önemi kalmıyor. Ama oradaki açığı kapatmak için oldukça bir çaba gösterdim. Altyapı eğitimi alan bir futbolcu ile ben bir olamam. Ben profesyonel olana kadar çoğu haftamı hiç antrenman yapmadan sadece haftada bir maça çıkarak geçirdim" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler