Yanal'la Trabzonspor şampiyon olabilir mi?

Vahid Halilhodzic ile yoların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Ersun Yanal'la Trabzonspor adeta yeniden doğdu.Yanal Bordo mavili ekibe getirdiği yeni oyun anlayışı ile ilk karşılaşmasında Galatasaray'ı mağlup etmesinin ardından Avrupa'da Met

Yanal'la Trabzonspor şampiyon olabilir mi?

Vahid Halilhodzic ile yoların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Ersun Yanal'la Trabzonspor adeta yeniden doğdu.

Yanal Bordo mavili ekibe getirdiği yeni oyun anlayışı ile ilk karşılaşmasında Galatasaray'ı mağlup etmesinin ardından Avrupa'da Metalist'i geçerek turu garantiye aldı. Yıllar sonra Avni Aker'de ilk maçına çıkan deneyimli teknik adam, Gençlerbirliği'ni iyi bir oyunla mağlup ederek şampiyonluk umutlarının yeniden yeşermesini sağladı.

Şimdi en çok merak edilen soru Trabzonspor'un bu sezon şampiyon olup olamayacağı. Bakın Trabzonspor'un esfaneleri ve yazarlar bordo mavili ekibin şampiyonluk şansını nasıl değerlendirdi.

 

"AHMET SUAT ÖZYACISI NELER SÖYLEDİ?" 2. SAYFADA

AHMET SUAT ÖZYAZICI - ŞANSI HİÇ AZ DEĞİL

Yönetimin yaptığını takdirle karşılamak lazım puan farkı kapanmayacak kadar değil. Önemli olan istikrarlı Trabzonspor'un sahada olması bunu da başardılar ve gayette iyi gidiyorlar. Şampiyon olmaması için hiçbir sebep yok fakat taraftarı şampiyonluk istiyorsa takımlarına sahip çıkmaları gerek. Şampiyonluk yolunda Trabzonspor yalnız bırakılmamalı.

 

"HÜSEYİN TOK NELER SÖYLEDİ?" 3. SAYFADA

HÜSEYİN TOK - İKİNCİ YARIYI GÖRMEK LAZIM

Trabzonspor sezona Yanal ile başlamış olsaydı bu performansı ile şampiyonluk mücadelesi rahat verirdi. 15 puanlık kayıpta olmazdı. Erken konuşmak yanlış olur. Trabzonspor haftada 3 maç oynamak zorunda kalacak. En az ikinci yarıyı görmek lazım. Eksik bölgelere transfer yaparsa rakiplerinin önüne geçebilir ancak puan kaybı olmamalı. O da kolay iş değil.

 

"İLYAS AKÇAY NELER SÖYLEDİ?" 4. SAYFADA

İLYAS AKÇAY - 6 PUAN İŞİ GÖRDÜ

Trabzonspor'un matematiksel olarak şampiyonluk iddiası devam ediyor. Çünkü Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe beklenmedik maçlarda puan kayıpları yaşadı. Trabzonspor'un Galatasaray ve Gençlerbirliği maçında aldığı 6 puan şampiyonluk iddiasını arttırdı. Trabzonspor'un şampiyonluk şansı vardır ancak rakiplerine göre şansı daha azdır.

 

"İSKENDER GÜNEN NELER SÖYLEDİ?" 5. SAYFADA

 

İSKENDER GÜNEN - BİRLİK OLMAK LAZIM

Doku uyuşmazlığı yaşanan Halilhodzic'le yollar ayrıldıktan sonra Trabzonspor kendine geldi ve Ersun hocay'la iyi işler yapmaya başladı. Değişen oyun şekli ile Cardozo'dan artık yararlanılıyor. İlk kötü sonuçtan sonra bilinen sıkıntılar yaşanmazsa Biri stopere diğeri orta sahaya direkt oynayabilecek iki yerli takviyesi yapılırsa, şampiyonluk hayal olmaktan çıkar.

 

"SELAHATTİN DİYADİN NELER SÖYLEDİ?" 6. SAYFADA

 

SELAHATTİN DİYADİN - İNANÇ VE DESTEK GEREK

Olmaması için de bir sebep yoktur. Ancak bunun için camia olarak takımımızı, teknik heyetimizi sonuna kadar desteklemek gerekir. Tabiki devre arası ne kadar liderle arasındaki puan farkını kapatıp takımı ihtiyacı olacak mevkiye alınacak birkaç futbolcuyla ikinci yarıda daha iyi performans gösteren bir Trabzonspor yakalamamız gerekir.

"ALİ KEMAL DENİZCİ NELER SÖYLEDİ?" 7. SAYFADA

 

 

ALİ KEMAL DENİZCİ - BAL GİBİ ŞAMPİYON OLUR

Trabzonspor bu sezon bal gibi şampiyon olur. Ancak bu zamana kadar yapamadıklarını yaparsa. Tüm konularda yapmaya da başladı ve tırmanışa geçti. Demek ki biraz daha farklı şekilde kadroyu yönlendirdiğinde başarı kendiliğinden geliyor. Hedefe giden yolda takım içinde huzur çok önemli. Eğer bu sağlanıyorsa Trabzon çok rahat şampiyon olur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor