Yanal'la bu iş olur!

Haber61/spor servisiTrabzonspor’da teknik direktör Vahid Halilhodzic ile aranan başarı sağlanamayınca yönetim daha önceden de bordo mavili ekibi çalıştıran Ersun Yanal’ı takımın başına getirmek üzere harekete geçti. Edinilen bilgiye göre de Yanal'la her k

Yanal'la bu iş olur!

Haber61/spor servisi

Trabzonspor’da teknik direktör Vahid Halilhodzic ile aranan başarı sağlanamayınca yönetim daha önceden de bordo mavili ekibi çalıştıran Ersun Yanal’ı takımın başına getirmek üzere harekete geçti. Edinilen bilgiye göre de Yanal'la her konuda anlaşmaya varıldı.

Bordo mavili ekipte daha önce çalıştığı dönemde yaptırdığı transferler ve oynattığı futbolla beğeni kazanan Ersun Yanal’ın takımı toparlayabileceğine taraflı tarafsız  herkesin inancı tam. Trabzonspor’un yapısı gereği taraftarların herzaman beklentisi olan hücum futbolunu Türkiye’de en iyi oynatan teknik adamların başında olan Yanal’ın gençlere verdiği önem de herkes tarafından biliniyor. Yanal’ın gelişi ile birlikte eldeki güçlü kadrodan en iyi verim alınacağı konusunda hem fikir olunduğu dile getiriliyor

Öte yandan Türkiye’nin gündemini sarsan şike sürecinde Ersun Yanal’ın basına yansıyan açıklamalarında “2010-11 şampiyonu Trabzonspor’dur” demesi ve Fenerbahçe’ye geçmesinin ardından kendisine konu ile ilgili sorulan soruyu konumu itibariyle geçiştirerek tarafını belli etmişti.

Fotomaç gazetesi yazarı ve A Haber yorumcusu Turgay Demir'in 26 Mart 2013 tarihinde yayınlanan yazısında geçen paragraf  da Yanal’ın tutumunu gösterdi.

İşte Turgay Demir'in yazısındaki o kısım:

A Haber'de Artı Futbol'un bu haftaki konuğu Ersun hocaydı. Yanal, bizim Olcay Çakır'ın"Trabzon sizden sonra, kurduğunuz temeli sağlamlaştırıp şampiyon oldu" dedi, hoca onayladı. Reklam arasında "Hocam 2011'in şampiyonu Trabzon dediniz bu bir dil sürçmesi miydi?" diye sorunca "Hayır bilinçli söyledim" dedi. Ben de kutladım. Bir kez de buradan kutluyorum, ince hesap yapmadan gerçeğin altını çizdiği için. Helal olsun Ersun hoca. Türkiye'nin bildiği gerçekleri söyleyen futbol insanlarına en çok bugünlerde ihtiyacı var. Yüreğine sağlık.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler